nettbutik bauhaus

Published on januar 3rd, 2017 | by Ola Michaelsen

0

Bauhaus.no: Alt under samme tak

Bredt utvalg

Bauhaus.no er nettbutikken til varehuset Bauhaus. Butikken tilbyr utstyr og verktøy til hjemmet, enten det er snakk om kjøkkenet eller garasjen.

Hos Bauhaus.no finner du det meste du trenger til bolig og hjem, og en stor andel av utvalget i varehuset finner du i nettsortimentet. Konseptet «alt under samme tak», som Bauhaus selv lanserte på 60-tallet, lever i beste velgående, i varehuset såvel som i nettbutikken.

På Bauhaus.no finner du blant annet produkter innen følgende kategorier:

  • Verktøy og Jernvare
  • El og Belysning
  • Bad og kjøkken
  • Trelast
  • Farge og bolig
  • Hage og fritid
  • Oppvarming

www.bauhaus.no finner du et rikt utvalg av produkter, og de kan skilte med hundrevis av ulike varemerker. Dersom du er på utkikk etter et spesielt merke, finner du enkelt fram ved å benytte den alfabetiske oversikten over varemerker.

Gjør det selv

Konseptet til selskapet er at du skal kunne finne det du trenger til å gjøre jobben selv. Dette sparer deg fort noen tusenlapper, sammenlignet med hva det ville koste å leie inn en entreprenør. Én ting er utgiftene knyttet til selve jobben, men i tillegg kommer materialkostnadene. Disse kan fort bli betydelig høyere når du ikke selv har oversikt over pris, og det er et fordyrende mellomledd, i og med at entreprenøren skal kjøpe inn og frakte delene hjem til deg.

Enten du er av typen som liker å gjøre ting selv, eller du synes det er vanskelig, og sårt trenger gode råd, kan kundeservice være til hjelp. På deres nettsider kan du nemlig registrere deg for å motta nyhetsbrevet som kommer ut ved jevne mellomrom. Her får du tips til hjemmet, inspirasjon til hvordan å komme igang, og ikke minst; gode tilbud til deg og hjemmet ditt.

Trenger du hjelp?

Kanskje har du allerede registrert deg for å motta nyhetsbrevet, og du har saumfart nettsidene etter gjøre-det-selv-tips, men du fortsatt synes oppussing eller vedlikeholdsoppgaver i hjemmet er litt vel mye å ta fatt på? Fortvil ikke. butikken er mer enn bare en utstyrs- og materialtilbyder. For at kundene skal komme helt i mål med jobben, tilbyr de en rekke tjenester som hjemlevering, kapping av materialer, maling og lakkering, eller bare generell rådgivning, basert på deg og ditt prosjekt. De tilbyr også utleie av utstyr og maskiner. Dette kan kanskje være spesielt nyttig i forbindelse med større prosjekter, der det stilles krav til større og dyrere maskiner, uten at man kanskje ønsker å investere i dette for et enkelt prosjekt.

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑