Bolig Taklamper

Published on september 28th, 2016 | by Ola Michaelsen

0

Belysning er viktig

Belysning er viktig for helhetsinntrykket av et rom, enten det er elektrisk lys eller telys. Et lyst rom virker større enn det er, og mange velge lyse vegger eller sterkt lys for nettopp å øke romfølelsen. Lys og lamper kan enten stå på et bord, henge på en vegg eller henge i tak.

Taklamper kommer i mange fasonger. Materialene kan være mange, enten det er stoff eller krystaller så er det viktig at ikke lyskilden er i kontakt med stoffet eller materialet slik at det tar fyr. Taklamper har derfor enten en skjerm eller dekorasjon som ligger rundt lyskilden i en slik avstand at det ikke oppstår farlige situasjoner.

Taklamper er gjerne montert over et bord eller der hvor det samles mennesker, for å lyse opp.

Bauhaus taklamper

Bauhaus selger lamper i alle fasonger og man finner taklamper under kategorien som heter «el og belysning», og underkategorien «innebelysning». Bauhaus bruker en hovedleverandør som de kjøper inn en mengde lamper fra.

Noen lamper kommer med skinner og/eller heis. På den måten kan du regulere høyden og hvor du vil plassere lampen.  Disse er gjerne stilrene og minimalistiske. Lampene forsyner rommet med behagelig lys, og gir rommet en bestemt stemning. Godt lys er en forutsetning for at man skal trives og ha det bra i hjemmet sitt.

Andre taklamper hos Bauhaus er av krystall eller krom, med flotte og stilige dekorasjoner som gir et inntrykk av eleganse og velstand. Krystallene blinker i effekten av lysstrålen.  En fascinerende taklampe som heter Astro 9×20 W, kommer med hele 9 armer i spiral, hvor hver arm kan ta en 20W halogenpære. Denne får man for ett par tusenlapper hos Bauhaus.

Andre lamper som kan nevnes er den som er en takskinne med 4 stykker LED- spotter. Denne koster litt over en tusenlapp. De Slike takskinner passer godt til kjellerrom og loftstuer, eller rett og slett i korridorer. Disse gir godt lys og har den egenskapen at man kan stille spottene i ulike retninger etter hvor man ønsker lyset å gå. På den måten kan man framhevet et bilde eller en del av rommet, lyset nedover på skrå eller hvilken måte man selv ønsker.

Taklampen Lux gull glassball er også verdt å nevne. En fantastisk glasslampe i håndblåst gullfarge gir et utrolig utrykk og passer meget godt over et flott dekorert middagsbord. Denne koster under tusenlappen.

En plafond er en taklampe som er dekorativ på sin helt egen måte. De kommer med prismer i krystall og skaper et lysspekter som gir en flott effekt. Den selger Bauhaus for under tusenlappen.

I tillegg til disse har Bauhaus mange flere taklamper i ulike fasonger og varianter.

Bauhaus hjemmeside

Bauhaus tilbyr gode leverings og salgsbetingelser, noe som gjør handelen på deres hjemmeside enkel og trygg. Skal du gjøre et stort innkjøp, til renovering av stue og kjøkken for eksempel kan du motta Bauhaus Plus Card og du handler fritt med rabatter etter hvor mye du handler for.

Bauhaus har enkle ordninger for handling på nett. Dermed kan man sette i gang med handelen.

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑