Helse barbering

Published on mai 3rd, 2018 | by Ola Michaelsen

0

Få et bedre barberingsresultat

Et godt barberingsresultat kommer ikke av seg selv, men man bør heller ikke gjøre det å barbere seg til en større vitenskap enn nødvendig.

Denne veiledningen er laget til menn som ønsker å skape bedre barberingsresultater. Det skal være glede å barbere seg, og det vil det helt sikkert også bli, dersom du tar i bruk våres råd. Lær her hvordan du oppnår perfekt barbering uten å måtte besøke den lokale frisørsalongen.

Kjøp en profesjonell skjeggtrimmer

Det er først og fremst viktig at du bestemmer deg for hvilket utstyr du ønsker å bruke når du skal barbere deg. Foretrekker du å bruke en høvel eller en skjeggtrimmer? Valget er ditt, men vi vil selvfølgelig anbefale deg å bruke en profesjonell skjeggtrimmer dersom du ønsker en rask og smart barbering.

Et alternativ utelukker ikke nødvendigvis det andre, men du bør prøve deg fram og finne ut av hva som passer best for deg.

En god skjeggtrimmer trenger ikke nødvendigvis å koste mer enn tusen kroner, så du skal ikke tenke at barberingsutstyr koster en formue. Vi anbefaler å søke litt på nettet hvor du for eksempel kan finne en skjeggtrimmer test, og finne den skjeggtrimmeren som passer best til deg og ikke minst til ditt budsjett. Her vil du også kunne finne den skjeggtrimmeren som er kåret til best i test.

Ta deg den tiden du trenger

Du vil nok ikke klare å oppnå ønsket barberingsresultat hvis du er under tidspress og derfor ikke kan bruke den tiden du trenger til å barbere deg. I stedet for å utsette barberingen til i morgen, bør du kanskje heller få det unnagjort om kvelden når du kan ta deg tiden det tar.

Skru ned tempoet, konsentrer deg og gi skjegget ditt den oppmerksomheten det fortjener. Hvis du skal raskt ut av døren og har dårlig tid, er det nok bedre å utsette barberingen for å oppnå et bedre barberingsresultat.

Ikke bruk sløve knivblad

Dersom du absolutt ønsker å barbere deg med en høvel, så pass på at knivbladene er skarpe. En god tommelfingerregel er at du kan bruke et barberblad 3-4 ganger før det kastes. Du bør også rengjøre høvelen og barberbladet hver gang du har brukt det. Deretter må de få lov til å tørke.

Hvis du føler at du bruker en formue på knivblader, bør du heller kjøpe en skjeggtrimmer. Dermed vil du slippe de løpende utgiftene.

Gi pleie til ansiktet ditt

Ansiktspleie kan bidra til å holde huden ren og pen, og på samme måte kan ansiktspleie bidra til et bedre barberingsresultat. Hvis du vil ta vare på ansiktet og skjegget ditt, bør du kjøpe en skrubb slik at du kan fjerne inngrodd hår og døde hudceller.

Gjør det til en vane å bruke en skrubb hvis du vil gjøre noe godt for huden din og skjegget ditt. Du finner flere gode barber tips på norske blogger for menn.

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑