Bolig

Published on juni 19th, 2020 | by Ola Michaelsen

0

Finn den beste nyhetsportalen

I dag finnes det så mange forskjellige steder å lese nyheter at det kan være vanskelig å vite hvor man kan holde seg best oppdatert. Kanskje trenger du forskjellige kilder for forskjellige nyheter? Det kan du lese mer om her. 

Hold deg godt oppdatert online

Vi omgir oss med nyheter hele tiden i dag og hvis det skjer noe stort eller banebrytende så vet vi det innen få minutter etter at det er skjedd. Man kan sjekke Ranaposten for å se de nyeste nyheten og holde seg godt oppdatert på hva som skjer. Uansett om du er på jakt etter lokalnyheter som kan gi t lokalt blikk på en spesiell hendelse eller internasjonale nyheter om verdenssituasjonen, så har nettet gjort nyheter mye mer tilgjengelige enn det de har vært før.

Det er ikke nødvendigvis så lurt å nøye seg med nyheter på sosiale medier, ofte er disse valg tut til deg ut ifra algoritmer og du kan derfor fort få et litt unyansert nyhetsbilde hvis dette er de eneste nyhetene du følger med på. Det er ikke noen hemmelighet at det er krise i avisbransjen, vi kjøper ikke avisen hver dag lenger og  hvis man abonnerer på papiravis, så er det gjerne for nostalgiens og hyggens skyld. Nyhetene har vi gjerne allerede fått med oss gjennom push varlser på telefonen eller notifikasjoner på sosiale medier. De fleste har også en nyhetsside som startsside så de kan bli oppdatert som det første når de åpner datamaskinen. Det samme gjelder for telefonen, der er det en konstant strøm av nyheter og man kan bli oppdatert hele tiden samtidig som det skjer. Radio er også en god kilde til nyheter fremdeles, fordi sendinger kan avbrytes for viktige hendelser.

Forskjellige medier til ulike behov

Man har ikke nødvendigvis lyst til å lese om krig og elendighet hver gang man åpner datamaskinen, noen ganger er det bare motenyheter man har lyst til å lese, eller kanskje bare sportsnyheter. Da er det jo veldig bra at det finnes nyhetssider som er viet til spesifikke temaer, det betyr samtidig også at man får mer ekspertise bak nyhetene og kan lese saker som er litt mer spesialiserte enn bare siste nytt.

 


About the AuthorBack to Top ↑