Bolig bad

Published on januar 19th, 2017 | by Ola Michaelsen

0

Finn inspirasjon til ditt nye bad

Nettoline tilbyr et stort utvalg av møbler og utstyr for fornyelse av ditt baderom. På disse sidene vil du finne mange gode ideer for oppsett og oppbygging som kan gi deg inspirasjon til hvordan du kan gjennomføre ditt eget prosjekt. 

Stort utvalg av elegante og moderne design

I sortimentet til Nettoline finner du en rekke ferdigtenkte design, som kan bli deler eller helheten av ditt nye baderom. De fleste skap, hyller og servantholdere er hvite eller lyse. Overflaten kan variere fra ren hvit folie, til tremønstrede imitasjoner av forskjellige lyse treslag. Det finnes også innslag av andre fargevalg, som lime, mørkt tre på bordplatene, eller sorte servantplater.

Forskjellig inspirasjon til sammensetning av baderomsmøblement

  • Shaker Stone Grey Bad

Med Shaker Stone Grey Bad får du et meget enkelt bademiljø, hvor skapene ikke tar opp for mye av plassen. Kledningen av materialet har en lys grå farge som kalles Stone Grey. Badet byr på en klassisk eleganse som er både tradisjonell og tidsriktig.

  • Nice Hvitt Bad

Om du har et eldre hjem, og ønsker at badet skal stå i stil med resten av ditt ærverdige hus, kan et romantisk bad i bondestil være akkurat det riktige for deg. Skapdørene har vinduer i glass, og lyslisten sørger for moderne og sterk belysning på tross av det gammeldagse utseendet. Speilet over servanten opplyses av LED-spotter. Benkeplaten som også holder vaskeservanten har sort granitt-farge og utgjør et motstykke til det ellers hvite møblementet.

  • Nordic Hvitt Bad

En annen landlig kilde til inspirasjon kan være det nordiske hvite badet som også passer godt til eldre boliger. Referansene til det landlige er sterke og dette minner også det naturlige treverket i utføringen om. Speilrammen er utført i ekte ask, samt fronter i finer. Benkeplaten står i kontrast til den ellers lyse utføringen, og komplimenterer den mørkere speilrammen, med en utføring hvor vasken er en integrert del av platen. Fargen på denne er en mørk grå som går over i en matt sort farge.

  • Basic Nature Bad

Basic Nature Badet gir abstrakte assosiasjoner til vårlig løvskog. Dette designet passer meget godt for et hjem som skal ha en moderne utstråling, og egner seg godt for nybygg samt oppussingsprosjekter som har som målsetninger å trekke baderommet inn i det moderne. Fargevalget går mellom tremønstrede lyse folier, med et innslag av dekorativ limegrønn. Oppsettet inkluderer et stort speil som strekker seg fra gulv til tak, og en skyvedør i glass for å dekke dusjkabinettet.

Finn mer inspirasjon til nyt bad.

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑