Reise thailand

Published on januar 26th, 2017 | by Ola Michaelsen

0

Folkehøyskole i utlandet

Ofte er det første man tenker på når man hører ordet folkehøyskole, skoletrette ungdom. Men folkehøyskole kan virkelig være noe for deg som er på utkikk etter et kreativt miljø, sosialt samvær og en ny arena for læring, når du er ferdig med skolegangen etter videregående. Folkehøyskole er som oftest ett år som mange bruker som et friår, mellom ungdom og voksenlivet. Skal man starte på en utdanning, skal man jobbe eller har man andre ideer. Eller vet man rett og slett ikke, og kan det hende man ikke vil ta noen bastante valg. Da vil nok mange anbefale folkehøyskole. Og ikke bare at man får et friår, nå kan man også få reise å oppleve en helt annen verden på et helt annet kontinent. Hva med å gå på folkehøyskole i Zanzibar? Afrika er et kontinent fullt av opplevelser og hvor man kan kombinere reising og frivillig arbeid. Hvem har vel ikke drømt om å reise på safari for å se de ville dyrene, møte en urbefolkning eller leve livet i 35 grader Celsius?

Er folkehøyskole i utlandet noe for deg?

Dersom du kunne tenke deg å ta et år, borte fra familie, sammen med mange likesinnede, i et helt unikt miljø, hvor du kan lære vanvittig mye nytt og interessant, da bør du melde deg opp nå. Uten å ta noen bombastiske valg, vil du nå få åpnet øynene for verden og oppdage hvem du selv er. På denne måten vil du være godt forberedt på den fremtiden du skal tilbringe på jorda. Gjennom lek, undervisning og oppdagelser, vil man få innsikt i verden som er helt unik og ulik mange andres. Lær hvordan du selv er i en gruppe, opplev fantastisk marin havbunn, med tusenvis av nye fiskearter, lær deg et nytt språk og få innblikk i en ny kultur. Som du sikkert vet, er Afrika ganske så annerledes enn hjemlandet ditt.

Kjenn på følelsen av å gi, og av å være viktig for andre. Gjennom frivillig arbeid lærer man å kjenne de lokale menneskene, og det høres kanskje lettere ut enn det er. Husk at det er mange forskjeller på hva folk synes er kvalitetstid, viktig og nødvendig. Deltar du på Hands of Zanzibar, vil du sammen med de andre undervise foran klasser, og gjennom dette opplegget vil du bli en mer trygg person. Du kan lære å ta ordet, og forklare komplekse oppgaver foran folk. Du blir trygg på deg selv.

Folkehøyskole i utlandet venter på deg

Med enkle forhold, vil dere bli innlosjert i koselige omgivelser på Zanzibar folkehøyskole. Fasilitetene er komfortable, og av og til kan strømforsyningen være ustabil. Dette er sjelden et problem, fordi man for det meste av tiden vil dere oppholde dere utendørs eller sammen med andre. Kort vei til strand og utendørs idrettsanlegg er en selvfølge, og på kveldene er man sammen med lokale bekjente og elever, enten for å kite eller dykke blant korallrev. Man får oppleve spennende delikatesser på ”Fish Market” og spise rimelige måltider i ”Stone Town”. Personalet ønsker dere hjertelig velkommen til folkehøyskolen i Zanzibar.

Les mer på http://zanzibar-folkehogskole.com/

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑