annonse

Published on mars 29th, 2021 | by Ola Michaelsen

0

Fordelen med kontinentalseng

En kontinentalseng er en av de beste sengene på markedet. Disse er bygd opp av flere deler og sikrer deg en god natt søvn, hver kveld. Natten og søvnene er en av dagens viktigste tidspunkt, og er her kroppen får tid til å restituere og helbrede seg. Dersom du ønsker å sove godt bør du undersøke kontinentalsenger, som du kan lese mer om her.

 

Hva er en kontinentalseng

En kontinentalseng er bygd opp av tre elementer. En boksmadrass, en fjærmadrass og en overmadrass. Disse settes sammen til en komplett seng som sikrer god støtte og komfort. Boksmadrassen er det grunnleggende elementet i sengen, og blir ofte lagd med fjærer eller komfortskum. Fjærmadrassen sørger for god støtte til kroppen og gjør at den ligger behagelig på madrassen. Denne gir støtte til hode, nakke, skuldre og hofte, som er viktig for kroppens restitusjon. Overmadrassen er prikken over i-en og er med på å kompensere for madrassenes hardhet eller mykhet. Det er denne som har dirkete kontakt med din kropp og kan heve sengens komfort.

 

En seng til alle

Du kan finne kontinentalsenger med pent design som passer godt inn på soverommet. Velge farge og sengegavl som passer din stil og gjøre møblet til noe som både er deilig å ligge i, og som tar seg godt ut på soverommet. Kontinentalsenger tilbys hos en rekke forhandlere i forskjellige størrelser og prisklasser. Før du går til innkjøp av en seng burde du vurdere noen faktorer som er avgjørende. Du må bestemme deg for hvor stor seng du ønsker, og om du vil ha en som er myk eller fast. Det kan også være lurt å bestemme seg for en prisklasse du vil inn i, slik at du finner den sengen som passer for deg.

 

En seng du setter pris på

Sengene er den viktigste delen av en god natt søvn. Det er viktig at du finner en som passer til deg, og det kan være et møbel det er lurt å rette ekstra mye oppmerksomhet til. Det finnes utallige typer senger der ute, og med litt undersøkelse vil du garantert finne den rette sengen for deg og dine behov. En kontinentalseng passer for deg som er opptatt av komfort og som er villig til å legge inn litt mer penger i din søvn. Disse kan være på den dyrere siden, men ettersom søvn er så viktig for din helse, er dette noe det er verdt å bruke penger på!


About the AuthorBack to Top ↑