Bolig Gulvlamper

Published on mai 29th, 2017 | by Ola Michaelsen

0

Gulvlamper som lyser opp

Det aller viktigste med en gulvlampe er at den gir et godt lys, men det er selvsagt også viktig at den ser bra ut i stua – eller det rommet du skal ha den i. Godt design er viktig når det kommer til interiør, også når det gjelder lamper. Heldigvis kan du finne utvalg av gulvlamper her med godt design.

Hvem sier at gulvlamper trenger å være kjedelige? Det er så langt man kan komme fra sannheten. Her finner du nemlig ikke kun klassisk design, men også mange morsomme og søte varianter som passer til barnerommet – eller den voksne som er ung til sinns. Disse lampene har dyre-design, som for eksempel hare, bjørn, elefant eller hund. Dette er virkelig morsomme lamper som barna kommer til å elske, og de gir et fint lys som betyr at de også kan være på om natten hvis barna har problemer med å sove. Disse lampene er i hvite i fargen, og passer inn uansett dekor.

Men her finner du selvsagt ikke kun gulvlamper for barnerommet, men lamper som passer i de aller fleste rom i huset. Kjøkken, stue, soverom eller gang – sjansen er stor for at du finner din nye drømmelampe akkurat her i nettbutikken.

Ønsker du en fargerik lampe? Du finner det her! Ønsker du en gulvlampe med klassisk design? Du finner det her? Ønsker du heller en variant med moderne snitt? Selvsagt finner du også det her. Uansett hva slags type gulvlampe du er ute etter, har du kommet til riktig sted.

Gulvlamper er spesielt viktige for å skape en koselig stemning her i Norge, siden vintrene er både lange, kalde og mørke. En fin lampe kan gi akkurat den gløden som skal til for å komme seg gjennom vinteren. Og for deg som er glad i å sitte foran peisen med en god bok, er en gulvlampe alfa omega for å gi det riktige lyset – og skape den riktige stemningen.

Til slutt bør det nevnes at det ikke kun er selve gulvlampen det står på, men også lyspæren man velger å skru i lampen. Om man ønsker bløtt eller hardt lys, blått eller gult, varmt eller kaldt – er det viktig å velge lyspære til akkurat det formålet. Til de fleste lamper som står på gulvet, vil gult og varmt lys passe aller best – men dette er selvsagt også en individuell preferanse.

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑