jobb kontor

Published on oktober 17th, 2016 | by Ola Michaelsen

0

Innredning på arbeidsplassen

Mange tenker lite over det, men på etablerte arbeidsplasser finner vi både kontor bord, arbeidsbenker og innredning for møterommet. Men skal dere starte en større bedrift med mange ansatte og store lokaler, må man tenke gjennom hva man trenger til innredning både på kontorer og møterom. Det finnes mange typer kontor bord på markedet. Kanskje er du en arkitekt, som trenger et skråstilt bord med god overflate til å oppbevare dine arbeidstegninger på. Da kan du senke og heve bordet slik at man kan velge om man vil stå eller sitte for å få variasjon. Kanskje skal dere ha møterom og trenger bord for undervisning og prosjektarbeid. Kontor bord kan oppbevare mengder med papirer og dokumenter, samt plassering av datamaskin, skriver og lignende.

Kantina

Ansatte skal ha en trivelig og fint samlingspunkt på kantina og kanskje det er viktig for dere hvordan kantina blir innredet. Skal bordene være store med plass til å samle mange ansatte som kan være med på å skape fellesskapsfølelse mellom de ulike avdelingene, eller skal kantinen være utstyrt med små koselige bord, med plass til to-tre ansatte som skaper en mer intim følelse, hvor få kan samles og skape en mer kafe følelse. Kanskje passer det utmerket med valnøtt pregede bord som skaper en koselig atmosfære i deres kantine.

Andre kontor bord

Enkelte kontorpulter er utpregede data bord, som er beregnet på å plassere maskiner på. Disse kan være utmerkede til stasjonære pc `er som tar større plass og krever gjennomtenkte løsninger. Et data bord kan også være knyttet til en adkomst hall eller resepsjon, hvor kunder eller andre kan finne informasjon på pc ‘en som er satt fram. Disse bordene kan være høye slik at man kan stå ved siden av. Ved å heve bordflaten, vil man utnytte plassen bedre også.

Avlastningsbord

Papirbunkene hoper seg opp og kontor bordet ditt renner over. Hva så med et bord som avlaster deg. Du får mer oversikt og kan systematisere bunkene dine etter en kategorisering som du trenger for å få arbeidet gjort. Sjefen din blir også veldig fornøyd over at det ser ryddig og rent ut. Avlastningsbord kommer i mange ulike størrelser og kan benyttes til ulike ting. Det viktigste er at kontor bordet ditt er ryddig og har plass til de viktigste tingene.

Andre småbord

Det kan være du skal ha en kundesamtale og har invitert dem til å komme for å diskutere avtaler og dokumenter. På småbordet har dere plass til en kaffekopp og dokumentmapper mens dere leser gjennom avtalene dere skal gjennomgå før dere blir enige.

Innredningens betydning

Et kontorlandskap som er innbydende, er både positivt for dere som arbeider der, men også for eventuelle kunder og andre besøkende. Er det en gjennomtenkt plan bak, kan man finne en rød tråd i hele oppsettet, og man finner mange gode løsninger for dere som arbeider der. Gode kontor bord forhindrer ryggplager og andre plager knyttet til kontorarbeidet. En gjennomført innredning forenkler hverdagen, skaper samhold og effektiviserer arbeidsplassen. Gode bord på kontor hjelper deg på arbeidsplassen.

Tags: , ,


About the AuthorBack to Top ↑