Bolig Julegave til pappa

Published on mai 10th, 2018 | by Ola Michaelsen

0

Julegavetips til pappa

Julegaver til menn – en real utfordring

Voksne menn er kanskje den vanskeligste gruppen å handle gaver til, så julegavetips til pappa er en nødvendighet for mange. En litt stygg genser med reinsdyrmotiv er tross alt ikke like morsomt hver gang. Selv om det kanskje får pappa til å le, ville han antakeligvis ha satt pris noe annet som var litt mer gjennomtenkt.

Les mer på https://julegavetips.nu/julegavetips-til-pappa/

Bærbar grill

De fleste menn har et forhold til grilling, og mange liker å varte opp med noe spesielt på grillen selv om de ikke ellers er så interessert i å lage mat. Årsaken til dette er trolig at det minner menn ubevisst på et tilbakelagt utviklingsstadium da mannens jobb først og fremst var å gå på jakt og skaffe kjøtt til familien og stammen. En grill får derfor mannen til å føle seg som mann, tilbake til røttene kan man si. Men det er klart at når man er ute på farten, gir ikke en engangsgrill helt den rette følelsen. Slike griller vekker heller ikke den tekniske interessen som mange menn har. Et supert alternativ er derfor en bærbar grill som man kan ta med overalt, og som gir tilnærmet samme resultat som den hypermoderne grillen han antakelig har hjemme.

Batteridreven snøfreser

Likestillingen har kommet langt i Norge, men det er sannelig ikke så ofte man ser kvinner som er ute og måker snø. Dette er definitivt en manns jobb, nå som før, og med en snørik vinter er det mye arbeid dersom man har en del innkjørsel og gårdsplass som skal måkes. Det de færreste vet er at slik måking er en ganske vanlig årsak til hjerteinfarkt og til og med tidlig død for menn i 50- og 60-årene. Snømåking på tradisjonelt vis er nemlig veldig hardt arbeid som mange menn i dag egentlig ikke er i form til å holde på med. Gi derfor pappa muligheten til å måke snøen på en trygg måte med en snøfreser, gjerne en liten batteridreven en som nå også finnes i trådløse versjoner. Dette er et julegavetips til pappa som kan sikre at dere får oppleve jul sammen mange flere ganger.

Universal fjernkontroll

Uansett hvor mange julegavetips til pappa vi skriver om utendørs aktivitet, så er det ikke noen tvil om at det stedet der mange pappaer liker seg aller best er i godstolen på stua. Og det som kan få ham til å trives enda bedre der er en universal fjernkontroll. Med en slik kontroll er han virkelig som en konge i sitt eget lille kongedømme, og med de nye modellene kan kontrollen til og med samkjøres med mobilen slik at han alt i sin hule hånd.

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑