Gaver

Published on november 1st, 2019 | by Ola Michaelsen

0

Kjøp julegavene med Bitcoin 

Visste du at du kan handle med bitcoins mange steder i Norge? Nå er det faktisk mulig å bruke bitcoins til å få unnagjort noe av julehandelen og kjøpe julegaver til venner og familie. Det er mange steder som nå tillater betaling med bitcoins, så hvis du har en virtuell lommebok full av kryptovaluta, eller har tjent godt på kryptovalutastigning – er det faktisk mulig å få brukt pengene. I denne guiden kan du lese mer om hvor du kan bruke bitcoins! 

Ny og revolusjonerende netthandel

Bitcoin eventyret har budt på en ny og revolusjonerende endring innenfor netthandel og online shopping, og flere og flere forhandlere tilbyr nå betaling med bitcoin. Dette betyr at du kan få bukt med julehandelen ved å bruke bitcoins som betalingsmiddel. Hvis du er en av de som investerer i eller vinner bitcoins på online- og mobilspill, er dette en velkommen betalingsløsning. Det kan med andre ord være et beleilig betalingsalternativ hvis man allerede er i besittelse av bitcoins. Flere butikker åpner for betaling med bitcoins fordi det er etterspurt av kundene. Økt forespørsel fører altså til økte muligheter for deg som vil betale med kryptovaluta når du handler julegaver. I tillegg til nettbutikker som selger fysiske varer, finnes det også reisebyråer som tilbyr betaling med bitcoins. 

Hvor kan jeg handle med bitcoins? 

Hvis du har bitcoins eller tenker på å investere i bitcoins, kan det være en god ide å holde seg oppdatert på hvor og hvordan de best kan brukes, for eksempel hvis du vil bruke kryptovaluta til å handle julegaver med. Bitcoins blir mer og mer vanlig som betalingsmiddel. Det finnes mange nyhetssider som har alle de nyeste oppdateringene om Bitcoin og kryptovaluta, og tips til investering. Her kan du lese mer om bitcoins og hvordan de kan brukes.  

 


About the AuthorBack to Top ↑