Gaver bursdag

Published on august 21st, 2018 | by Ola Michaelsen

0

Minneverdige bursdagsgaver

Det samme problemet dukker opp år etter år. Du vil gjerne overraske mor, far, søsken og kjære med bursdagsgaver skreddersydd til deres smak. Et par sokker og et koselig kort er greit nok. Men de fikk det samme i fjor… Og året før det, og året før det… Kanskje er det på tide å tenke utenfor sokkeskuffen?

Tidsklemma

De fleste av oss har en travel hverdag. Etter jobb, handling, henting og matlaging er det ikke mye tid til overs. For ikke å snakke om energi! Bare tanken på et tettpakket kjøpesenter en lørdag formiddag er nok til å gjøre hvem som helst svett. Heldigvis kan man handle på nettet nå til dags.

Allikevel er det ikke enkelt å finne den helt personlige bursdagsgaven. Du finner kanskje akkurat den romanen kona ønsket seg. Men det gjorde Onkel Kåre og svigermor også. Tanken er god, men etterpå må bursdagsbarnet ut på bytterunde. Aller helst vil du gi en gave som blir husket.

Støvsamlere

Prøv å huske forrige gang du selv fylte år. Hva svarte du da alle spurte hva du ønsker deg i bursdagsgave? Du har jo alt fra før! Mange gaver ender dessverre opp glemt bakerst i skapet, i en eske på loftet eller nedstøvet i bokhylla. Det er ekstra leit når du tenker på personen som brukte tid og penger på noe fint til deg.

Mange er også opptatt av miljøet, og vil helst kutte ned på forbruket. Men man vil jo gjerne gi en gave til dem man er glad i. På bursdagen fortjener alle en ekstra oppmerksomhet.

Gode minner

Hva består dine beste minner av? De fleste vil nok si det er de gode stundene sammen med venner og familie. Sommerferien for 10 år siden, den påsken da alle var med på hytta eller langhelgen i London. Vi husker opplevelsene vi delte sammen.

På bursdagen føles det derfor ekstra viktig å sette av tid. Det aller beste er å gjøre noe gøy i sammen. Hvorfor ikke gi bort en opplevelse? Går du til https://truestory.no/magasin/15-tips-til-bursdagsgaver/ får du tips til hyggelige, originale opplevelser som er perfekte bursdagsgaver.

Endeløse muligheter

Gir du en opplevelse i gave er det masse å velge mellom. I stedet for et nytt slips til far, hva med en tur på ølsmaking? Verdens beste kone setter nok pris på en weekend på spa. Storebror hadde kanskje kost seg på skytebane. Kort sagt, det finnes opplevelser som passer for alle. Ikke minst er de bursdagsgaver som aldri blir glemt.


About the AuthorBack to Top ↑