Reise Nyhavn Danmark

Published on november 4th, 2015 | by Ola Michaelsen

0

Reis til Danmark med familie og venner

Når vi drar på ferie er det som oftest i lag med familie eller venner – eller kanskje begge deler. Uansett hvem du velger å dra med er en destinasjonen alltid noe man kan diskutere, og noen destinasjoner passer bedre til familiereisen og andre passer bedre til å være med vennene. Og så er de destinasjonene som både kan være veldig gøy å dra til med vennene og med familien. En av de stedene er Danmark!

Med familien? Parker med vannsklier og berg og dal baner finnes overalt

København er for mange kjent for å ha en fornøyelsespark rett i sentrum – det er selvfølgelig Tivoli vi snakker om. Og København har bestemt også mye annet på den fronten å by på, men i resten av Danmark, spesielt i Jylland finner du enda mer av den slagsen! I Jylland er Legoland blant annet, dette trenger vi ikke å forklare hva er, og vi trenger heller ikke forklare hvor gøy familier har det her i denne flotte fornøyelsespark. Men der er også mye annet. Randers Safaripark er et flott eksempel på et sted hvor du får lov å se dyr ute i naturen, enda friere enn i Kristianssand dyrepark! Det ligger nord i Jylland, så velger du som familie å leie et sommerhus i det området som mange andre norske gjør, så er det rett runt hjørnet. Det finnes også parker som Fårup sommerland og Djurs Sommerland som begge er kjempe store parker med masse vannsklier og andre gøyale aktiviteter. Så morsomme at selv du som voksen vil kose deg – ikke bare barna!

Med vennene? København er gøy– sommerhus er lættis!

Det er ingen tvil om at København er en svær by med masser å by på for unge – spesielt nattelivet er veldig bra og en del billigere. Drar du hit vil du helt sikkert få det veldig gøy og ha mye moro med diverse ting. Men noe som kan være den beste gutteturen lenge er å leie et sommerhus i Jylland! Ålborg, Skagen og Blokhus er bare noen av de stedene i det nordlige Jylland som er attraktive festdestinasjoner for festgale danske – og du vil helt sikkert like det du også. Danmark er såpass lite at du helt greit kan leie et sommerhus i midten av det nordlige Jylland og lett komme deg fra sted til sted.

Så uansett om du er med familien eller vennene så er Danmark full av muligheter, og kanskje den beste måten å nyte den fine ferie er ved å leie et sommerhus.

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑