Erotikk Vibratorer

Published on juni 23rd, 2017 | by Ola Michaelsen

0

Sexleketøy øker nytelser

Kvinner trenger mer tid og mer stimulans enn menn for å få orgasme. Dette er nødvendigvis ikke like lett å forstå for alle menn. Mange kvinner sliter også med å få orgasme ved kun vaginal stimulanse av penis. Kvinner for oftere orgasme ved stimulanse av klitoris enn vaginal stimulanse alene. Det er derfor vanlig at kvinner stimulerer klitoris mens man får vaginal stimulanse av penis.

Mange sexleketøy har kommet på markedet nettopp for å øke nytelsen for kvinner. Kvinner kan for eksempel kjøpe vibratorer, dildoer, vaginakuler, osv, for å øke stimulansen.

Vibratorer er leketøy som vibrer i forskjellige tempo og hastigheter: se mer her. De kan være som en dildo med en vibrator innvendig, som en del av en bevegende penislignende figur som er lagd for å treffe de riktige områdene inne i en vagina, som g-punkt og vegger. Denne kombinasjonen av en penistrengende bevegende vibrator er himmelsk. Vibratorer kan også være veldig små, små pulserende stenger som er lagd for å plassere eller stimulere klitoris. Disse lages som smykker og kan plasseres rundt halsen samt mindre leketøy for enkelt å bære med seg.

Dildoer er faste penisformede gjenstander, for manuell stimulans av kjeden. Disse gjenstandene kan være mindre eller større. De kan simulere vanlige penisstørrelser eller veldig store penisstørrelser. De kommer også i forskjellige farger og forskjellige materialer. Noen er laget av silikon, mens andre kan være laget av metall. Kvinner kan ta de i hånden og putte de selv inn i kjeden og trekke de inn og ut, som skaper manuell stimulanse. Eller så kan man få sin partner til å føre dildoen inn og ut av sin kjede for en.

Vaginakuler er en snor av kuler, det kan være flere kuler i forskjellige størrelser eller samme størrelse, kvinner kan putte inn i kjeden for å ha der. Kulene kan man ha i vaginaen over en periode slik at de beveger seg når man går og slik stimulerer veggene mens man går. Man kan også putte de inn for å sakte ta de ut like etterpå. Dette gir en følelse av stimulering av skjedeåpningen, som føles helt fantastisk.

Sex er viktig for kvinner. Nytelse er viktig for kvinner. Orgasme er viktig for kvinner. Leketøy er en flott måte å bli bedre kjent med ens egen seksualitet på og en bedre måte å bli mer intim med ens partner på. Savner man noe i forholdet eller savner man orgasmer alene? Da kan leketøy være svaret.

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑