Mote Slips

Published on desember 9th, 2016 | by Ola Michaelsen

0

Slips til alle

Klær har en utrolig signalverdi, noe som vi ikke tenker så mye over i hverdagen. Men det foregår virkelig mange prosesser oppe i  vår hjerne, når vi ser et annet menneske og dets klær. Man kan ha forskjellige holdninger til andre sine klær, men det er noen holdninger som har vært mer vanlige enn andre. For eksempel har det vært en helt klar holdning at man var vellykket og hadde status, dersom man hadde på seg slips og gikk i dress. Men sånn er det ikke lenger. Holdningene har endret seg, og nå kan man signalere alt mulig med sine klær.

Før var det kun noen helt bestemte mennesker som gikk i dress og fine klær. Det var det gode borgerskap, de som hadde en grunn til sin status, men i dag er det ikke kun forbeholdt noen bestemte mennesker. I dag kan alle ha på seg gode klær med stil, uansett alder. Derfor ser man også, at slik som slips blir forhandlet til alle mulige forskjellige mennesker, og derfor finnes det også veldig mange forskjellige slags typer av slips. De finnes  i veldig korte varianter og som henvender seg helt spesifikk til en gruppe mennesker. Så er det de lange, som henvender seg til en helt annen gruppe, og så kan man få alminnelige og til og med også til barn. Alt kan man finne et sted på nettet.

Uttrykk for personligheten

Det finnes ikke veldig mange ting som menn kan gå rundt med, og som virkelig signalerer hvilken type og hvilken personlighet de har. Det er mest forbeholdt for kvinner å gå med forskjellige ting som kan være med på å gi uttrykk av hvem de er. Det kan være ting som smykker og sko og den slags hvor kvinner virkelig kan gi full gass, og hvor de så tydelig kan signalere hvem de er.

Når det kommer til menn, så er det altså ikke veldig mange ting som man kan begynne med for å signalere noe og gi uttrykk for noe. Det kan være som med klokker, som det er veldig mange menn som har begynt å ha markante holdninger til. Men så er det altså også dette med et slips. Det er det som gir en dress liv, og det er det som man kan bruke til å signalere hvem man er. Det er ikke alltid sikkert at man har til hensikt å signalere dette, men det er nesten alltid det som man ender med å gjøre, fordi man velger slips ut fra sin personlighet.

Stort sortiment

Hvis man skal ut å kjøpe nytt slips, så behøver man faktisk ikke å gå i fysiske butikker. Ofte kan det være mye enklere å kjøpe det på nettet. Her har man uendelig av tid til å spekulere over hva man skal velge. Her kan man også finne mye informasjon om hvilket materiale det er laget av og hvor langt det er og så videre. Det er slips til alle, også barn, for det er snakk om et veldig stort sortiment.

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑