Bolig Veggdekor

Published on september 12th, 2016 | by Ola Michaelsen

0

Spennende veggdekor på et øyeblikk

Wallstickers er en trend som tok interiørverdenen med storm, og mye tyder på at de er her for å bli. Veggklistremerker er en unik og uttrykksfull måte å dekorere veggene dine på, og skaper et stilfullt blikkfang på ellers kjedelige vegger. De er perfekte for å fremheve din egen, individuelle stil og særpreg i hjemmet, og fås i mange forskjellige varianter og prisklasser.

Helt siden steinalderen, når vi pyntet hjemmet vårt med hulemalerier, så mennesket hatt et behov for å dekorere og uttrykke seg gjennom bilder og motiver. Enten det er gjennom maling eller tapet, kunst eller familiebilder, så kan veggen vår avsløre hvem vi er, og hva vi elsker å omgi oss med. Wallstickers er et enkelt, unikt og rimelig alternativ til å oppnå nettopp dette.

Slipp fantasien løs

Det geniale med wallstickers fra Sohu-wallstickers.com er at de er så enkle og rimelige i bruk, og kan brukes omtrent overalt. Du trenger ikke å begrense deg til ensfargede vegger i stuen eller på soverommet, ettersom de kan festes på de fleste overflater. Det er til og med mulig å dekorere bilen med en wallsticker eller to på dørene.

Hva med kjøleskapet eller kjøkkendørene, dersom du ønsker å friske opp kjøkkenet? De fleste rom får nytt liv med uttrykksfull dekor på plass. Kanskje kan du unngå å bytte ut kjøkkenet, ved å gi overflatene et strøk maling og noen kreative wallstickers?

Eller har du lyst på nytt baderom, uten å gå i gang med å flise? Foruten motiver og tekster som egner seg spesielt for bad, som delfiner og sjøhester, så kan flere veggklistremerker også fungere som flisdekor. Da kan du tilpasse størrelsen til flisene dine, og få dem til å se ut som flisbord eller som om selve flisen er mønstrete. – http://www.soddlevatong.com/

Blikkfang på en, to, tre

Særlig på ensfargede, lyse vegger, så kan wallstickers skape et spennende blikkfang uten at du må knuse sparegrisen. Store motiver begynner gjerne fra 200-300 kr. og oppover. Skulle du gå lei, så kan de enkelt fjernes uten å skade malingen. En annen stor fordel, er at de er kjappe og greie få på plass.

Veggklistremerkene festes på rene og glatte overflater. Vask gjerne med såpevann på forhånd, og sørg for at veggen får tørke i noen dager etterpå. De kan justeres under oppsetting, men det kan allikevel være smart å bruke vater, og merke av hvor den skal festes.

Det kan lønne seg å være to dersom motivet er stort, særlig når folien skal justeres på plass. Det anbefales å bruke god tid og være forsiktig, slik at du er sikker på at den ikke henger skjevt. Ta deg gjerne noen steg tilbake, og vurder underveis.

Når du er fornøyd, så gnir du wallstickeren på plass med hånden. Og vipps, så har du veggdekor på et øyeblikk. Dersom du skulle mot formodning ikke finne et veggklistremerke som faller i smak, så husk at enkelte firma lar deg spesialbestille fra egne fotografier, tegninger og bilder. Når det kommer til veggklistremerker, så er det virkelig bare fantasien som setter grenser.

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑