Bolig Vinskap

Published on november 19th, 2018 | by Ola Michaelsen

0

Vinskap

Det er nok mange ting på ønskelisten til jul og et vinskap er nok på en av disse listene også, selv om ikke alle ønsker seg dette. Et vinskap er jo bare helt fantastisk å ha for de som elsker vin.

Hva slags vinskap burde jeg skaffe meg?

Det er litt vanskelig å si akkurat hvilket vinskap du burde kjøpe. Det er mange ting man burde tenke over før man velger å gjøre dette. Det ene er jo pris. Det er ikke akkurat super billig, men du vinner så klart rimelige også. Når vi tenker på et vinskap som ikke er alt for billig så er dette en pris på over 100 000 kr. Det finnes faktisk vinskap som nærmer seg 200 000 kr også, og det er helt sikkert et annet der ute som er enda dyrere enn dette.

Vi tviler på at de fleste er ute etter et vinskap til flere hundretusen kroner. Det er mer realistisk at man kjøper et til noen tusen lapper. Du vil kunne kjøpe et vinskap til rundt 2 000 kr, 4 000 kr, 6 000 kr, osv, osv. Men som sagt, så er det ikke bare prisen som teller en del, selv om dette så klart har mye å si.

Det er viktig at stilen vinskapet har passer godt inn i huset eller hytten. Du vil kunne vinne klassiske vinskap som er laget av tre og du vil kunne mer moderne vinskap som er laget av andre materialer. Så om du har et veldig moderne hus med moderne møbler så kan det være smart å gå for noe som passer til det. Hvis du har en hytte som er veldig klassisk, hvis vi kan si det på den måten, så kan det være smartere å gå for et vinskap som er laget av tre. Eller som i alle fall ser ut som det er laget av tre.

Noe annet det er greit å tenke over er hvor stort vinskapet skal være. Du vil kunne kjøpe vinskap som har plass til over hundre flasker og vinskap som bare har plass til noen. Det er ikke sånn at du trenger å fylle opp hele skapet for at det skal se bra ut der du har det, men det er jo kult å kunne gjøre det. Vi anbefaler at du kjøper deg en vinskap som passer godt inn med møblene dine og som har en størrelse som passer best i forhold til vinforbruket!

På Skousen.no finner du alt.


About the AuthorBack to Top ↑