PC PC

Published on januar 26th, 2017 | by Ola Michaelsen

0

God og enkel bærbar PC til en rimelig pris

Duka er et nytt elektronikkselskap som gir deg komplette serviceløsninger for og rundt din nye pc. Selskapet har spesialisert seg på å levere enkle løsninger for personer som har vanskelig for å forstå datateknologi, og som ønsker å bruke en datamaskin som fungerer for de tingene de trenger den til. Den som ikke har lyst på uforståelige tekniske utfordringer, og som ikke føler at de har den nødvendige tekniske interessen for å sette seg inn i store mengder informasjon, har kommet rett når de bestiller seg en enkel og brukervennlig bærbar PC fra Duka (kjøp din bærbar her).

Engen mykvare og norsk brukergrensesnitt hjelper deg med å forstå din nye computer

Duka har utviklet en egen mykvare, det vil si programmer, og funksjoner, som skal gjøre det enkelt for uerfarne brukere, å få full nytte av deres nye datamaskin. Her trenges ingen særegen interesse for teknologi, eller læring av kompliserte nye kunnskaper.

Kundeservice er alltid tilgjengelig på telefon

Kundeservice fra Duka er enestående i sitt slag i Norge. Selskapet ønsker å vise sine brukere at der ikke er noen motsetninger mellom teknologi og vennlighet. De øsnker å sørge for at ingen trenger å føle seg utenfor, når det kommer til den rasende teknologiske utviklingen som vi har sett i de siste tiårene.

PC for eldre og pensjonister

På tross av stadige kurs på eldresenter, og gjennomførte aksjoner fra pensjonistforbundet, så vel som Seniornett, så er det fortsatt mange eldre som har problemer med den nye teknologien. Om man i tillegg ikke er meget teknisk interessert, eller aldri har hatt å gjøre med datamaskiner og computere, så kan terskelen være ekstra høy.

Dette kan fort bli en hindring, når flere og flere dagligdagse gjøremål må organiseres gjennom bruk av datamaskiner. Mange selskaper fakturerer for eksempel ikke lenger gjennom posten, men krever at man skal bruke e-faktura gjennom nettbanken. Andre selskaper legger høye gebyrer på papirfaktura, noe som kan få et PC-kjøp til å virke attraktivt.

En god bærbar PC er et nyttig hjelpemiddel som ikke tar opp mye plass, og som lett kan transporteres

Med produkter fra Duka har man stor valgfrihet av hvilke tjenester man trenger, og alt blir tilrettelagt for de personlige behov. En bærbar pc fra Duka er rimelig, og man kan bygge ut den personlige løsningen med forskjellige gunstige tillegg. Gode høytalere lad deg for eksempel høre på all verdens musikk. Service-pakken sikrer deg hjelp når du trenger det, og hjelper deg med datasikkerhet, programoppdateringer og oppsett av e-post konto, samt mange andre nyttige ting.

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑