annonse

Published on juli 22nd, 2021 | by MadEye Digital

0

Et stilrent hjem med kjøkken, bad, vaskerom og garderobe fra samme leverandør

Noen ganger i livet åpner det seg en mulighet for å velge interiør til hele hjemmet på en og samme gang. Det kan for eksempel være i forbindelse med overtakelse av en helt ny bolig, eller når flere oppussingsprosjekter kan samkjøres på samme tid. Pass på å benytte deg av denne muligheten, og velg en innredning som går som en rød tråd gjennom boligen. 

Derfor passer kjøkken, bad og garderobe sammen

Det finnes selvfølgelig produsenter som kun tilbyr kjøkkeninnredning, og produsenter som har spesialisert seg på garderober. Likevel er det flere av de store kjøkkenleverandørene som også tilbyr løsninger som er tilpasset bad og garderobe. AUBO Kjøkken, Bad, Vaskerom og Garderobe er, som kommer fram av navnet, en av disse. De tilbyr dessuten dansk design, som passer svært godt inn i norske hjem. En titt på hjemmesiden https://aubo.no/ gir noen hint om hvorfor de forskjellige produktkategoriene passer så godt sammen:

  • Til å begynne med er selve stammene, soklene, skinnene og så videre relativt like – et kjøkkenskap er ikke helt ulikt et servantskap.
  • Flere løsninger kan benyttes på ulike rom. Det er for eksempel mange som velger flere skuffer på badet, noe som ofte er inspirert av kjøkkenløsninger.
  • Interiøret på kjøkken og bad skal tåle omtrent det samme når det gjelder for eksempel vannsøl og fuktighet. 

En gjennomgående og tidløs stil

Det er enkelt å matche både farger og design når du velger både kjøkken, bad og garderobe fra en leverandør. Du trenger selvfølgelig ikke å benytte helt identiske farger og løsninger i forskjellige rom, men det er for eksempel mulig å holde seg til en fargepallett i hele boligen. Da blir det dessuten enklere å samkjøre interiøret med både veggfarger og gulv, noe som vil skape et virkelig gjennomtenkt uttrykk. Naturmaterialer og nordisk design er dessuten et stilrent og tidløst valg – som du kan nyte i mange år.


About the AuthorBack to Top ↑