Mote klokker til kvinner

Published on oktober 10th, 2016 | by Ola Michaelsen

0

Klokker til kvinner

Det er ikke alltid at man har den store lysten til å gå utenfor, når regnet øser ned og det er mye varmere og koseligere innenfor. Men noen ganger har man ikke noe valg, men man kan selv bestemme, om turen ut i regnet skal være lite morsommere. Man kan nemlig ha på seg de kuleste og mest moteriktige gummistøvler og gjøre turen ut i regnet til en lek! I flere år har motehusene eksperimentert med å skape kult regnkleder og sko, og det har funket veldig bra. Mange husker sikkert da modellen Kate Moss gjorde gummistøvler in, da hun gikk rundt med Hunter gummistøvler til fine arrangementer i London – også noen ganger når det ikke engang var regn. Man kan altså derfor absolutt være stilig og praktisk på samme tid, når man tar på seg gummistøvler. Du kan også velge mange ulike typer av gummistøvler, for i dag finnes det et stort marked for gummistøvler. De finnes som lange støvler, korte støvler og halvlange støvler. Du kan enda finne noen med en liten hæl. Det praktiske fottøyet har selvfølgelig som største prioritet at bevare dine føtter tørre ute i regnet, men det er bare en kjempe stor bonus at gummistøvler i dag også kan være moteriktige. Noen er enda så praktiske, at de er fåret inni, hvilket betyr at føttene dine både er tørre og varme. På den måten kan man også bruke gummistøvlene i snø og slaps.

Mange velger en nøytral farg, men hvorfor ikke piffe det grå regnet litt opp med farger på føttene? Finn gummistøvler her.

Klokker til enhver tid

Det er ikke noe så herlig enn å følge med tiden direkte fra handleddet sitt, og spesielt når man ser tiden på en stilig klokke (kjøp din klokke her). Klokker er mer enn bare en pyntegjenstand, det er nærmest blitt ett stykke identitet av oss. Ikke bare viser det tiden, supplerer til outfittet vårt, så er det også en investering eller en gave, som betyder veldig mye for oss. Det utstråler en del av vår personlighet, og derfor er mange interessert i at bruke tid på å finne det helt riktige ur. Klokker har også mange funksjoner, som passer til ulike leiligheter og livsstiler. Det finnes sportsklokker, som kan fortelle noe om kaloriforbruk og tidstagning, mens noen klokker kan tilpasse seg forskjellige tidssoner med en gang, hvilket er veldig effektivt når man reiser mye. Du kan altså derfor ha mange klokker i din garderobe, og velge det, som passer til situasjonen. For eksempel kan du bytte din hverdagsklokke ut med dykkerklokken, når du har fri og vil ut i havet og dykke etter nye opplevelser. Eller du kan piffe et outfit opp til fest med et eksklusivt ur i en sterk metallisk farg eller med edelstener, og dermed komplimentere en formel stemning og et utsøkt klesvalg. Det er bare fantasien som setter grenser. Du trenger ikke engang ha klokken rundt om handen. Noen bruker ha klokker rundt halsen som et alternativ til armbandsuret. Det finns klokker til enhver tid.

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑