annonse

Published on februar 23rd, 2022 | by Ola Michaelsen

0

Les dette før du kjøper ditt første sexleketøy

Når man skal kjøpe sitt aller første leketøy, kan det kanskje føles litt overveldende. For det er mye å velge mellom, og i tillegg er man kanskje ikke helt sikker på hva man egentlig kommer til å like. I denne artikkelen skal du få noen tips i forhold til hva du skal se etter når du skal kjøpe ditt første leketøy – sånn at du får den beste opplevelsen!

Først og fremst er du kanskje nysgjerrig på hva som finnes der ute. Ta en titt på det da vel! Les videre og finn din favoritt, for når du har satt deg litt inn i det, er du mer klar til neste skritt.

Sjekkliste til når du skal kjøpe ditt første leketøy

Det er noen ting som er helt essensielle å få med seg, når man skal se på om noe er det riktige valget for deg eller ikke. Derfor har vi laget en sjekkliste, sånn at du kan få akkurat det du har lyst på, uten å være redd for å velge feil.

  • Velg materialer som er trygge for kroppen! Det er mange leketøy som fortsatt er laget av materialer som er farlige for kroppen, så se etter trygge merker som lager leketøy i for eksempel glass eller medisinsk silikon – disse er alltid sikre.
  • Kjøp fra en side med tilfredshetsgaranti! Dette sikrer deg 100% nytelse eller pengene tilbake. Spesielt viktig når du ikke har prøvd noe før – i tilfelle du kjøper noe du ender opp med å ikke like.
  • Bli inspirert av andres begrunnelser for hav de velger. Se på hva de liker og ikke minst hvorfor. Hvis deres behov ligner dine, er det en god indikasjon på at det vil være et bra valg for deg også, så se etter inspirasjon fra andre.


About the AuthorBack to Top ↑