Økonomi

Published on mars 10th, 2016 | by Ola Michaelsen

0

Norges billigste mobilabonnement

Når man er på utkikk etter å opprette et nytt mobilabonnement eller kanskje man er misfornøyd med nåværende abonnement så er det nå utrolig mange forskjellige abonnement å velge i blant fra mange forskjellige abonnementsleverandører. Skal man finne Norges billigste mobilabonnement så må man vurdere sin egen mobilbruk og velge ut ifra dette. Norges billigste abonnement for deg er ikke sikkert at er det billigste for naboen. Her er det store forskjeller i hvordan hver enkelt bruker abonnementet sitt. Noen har timeslange samtaler med familie, venner og bekjente mens andre knapt bruker taletid men er svært aktive på sosiale medier og andre online tjenester.

Ettersom det er slik så har hver enkelt leverandør laget abonnement som skal passe til de forskjellige brukmåtene. Alt ifra meget billige abonnement som innholder litt taletid, et lite antall sms`er og noen MB med datatrafikk til abonnement som kan innholde nærmest ubegrenset med bruk som passer for yrkesbrukeren eller storforbrukeren.

For å finne det billigste abonnement for akuratt deg så må du kikke på din brukshistorikk eller regne ut ca gjennomsnitt av hva ditt behov er. Fordi dagens teknologi stormer frem og det bare blir mer og mer mobile løsninger og funksjoner tilgjengelige gjennom mobile applikasjoner kan det være smart å ta med i beregningen at datatrafikken din kun kommer til å øke i fremtiden. Stadig mer komplekse applikasjoner tillater oss å gjøre mer og mer dagligdagse gjøremål via applikasjoner. For eksempel er det nå kamera-applikasjoner med skytjeneste som gir brukeren ubegrenset med lagringsplass i sky og direkte overføring av bilder og videoer til skyen, dette trekker naturligvis endel datatrafikk. Videre kan man streame tv serier og filmer og det blir bare fler og fler sosiale medier som benyttes.

Om man ikke har noen brukerhistorikk å se tilbake på finnes det applikasjoner og online kalkulatorer som kan gi deg en pekepinn på hvilke abonnement du burde lese nærmere om. I disse kalkulatorene plotter man inn hva man forventer å bruke mobilen eller nettbrettet til hver dag og den regner ut et månedsgjennomsnitt. Ut ifra dette ser man hvilke abonnement som vil lønne seg og være den beste muligheten for deg. Eneste man burde foreta en tilleggsundersøkelse av er om man kan nyte godt av abonnement som er spesialtilpasser en enkelte brukergrupper. Ungdommer/ studenter og pensjonister er blant kundegrupper som kan finne meget billige abonnement som også er tilpasset ditt behov. Er man en globetrotter eller planlegger å bruke mye tid i utlandet bør man se etter abonnement tilpasset reisende, her kan det virkelig være store forskjeller spesielt ettersom hvor i verden man skal oppholde seg. For eksempel i Norden finnes det abonnement som gir nesten samme pris i de nordiske landene. EU/EØS har satt et pristak på hva mobile tjenester kan koste men for eksempel databruk i utlandet kan fort bli dyrt. Noen har tilgang til billige mobiltjenester gjennom sin kredittkortkonto så med så mange muligheter må man gjøre sine undersøkelser skal man lykkes i å opprette seg Norges billigste abonnement.

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑