annonse

Published on desember 19th, 2021 | by MadEye Digital

0

Slik bestiller du bildeler med oem nummer

Å bestille bildeler på nett er ikke bare praktisk, men det kan også være økonomisk gunstig. Her finner man deler til alle typer modeller av bil, og du kan også kjøpe brukte deler. Selv om en del er brukt så kan den fortsatt fungere helt fint.  

Kjøpe bildeler på nett 

Når du kjøper bildeler på nett, er det viktig å vite at det er nøyaktig de rette delene, slik at de passer til bilen din. Det finnes flere måter du kan forsikre deg om dette på. Smarte søkeløsninger har gjort det mulig å søke etter bildeler som hører til din bil, enten ved å bruke bilens modell, lisensplatenummer eller ved å bruke oem nummer.  

Hva er oem nummer? 

Oem er en forkortelse for Original Equipment Manufacturer. Begrepet brukes om reservedeler som selges fra den opprinnelige bilprodusenten, altså fra fabrikken til et bestemt bilmerke. Det er veldig lurt å bruke originale deler når du mekker på bilen, fordi disse vanligvis er at høy kvalitet, og garantert å passe. Ved å bruke oem nummeret når du søker, så kan du være sikker på at du finner den riktige delen. To reservedeler med samme oem nummer passer til bilen din.  

Finn, bestill og mekk 

Når du har funnet de bildelene du trenger for å fikse på bilen din, er det bare å legge inn en bestilling på dem, betale og vente på at de kommer. Avhengig av hva slags levering du velger så vil det ta noen dager før du får delene dine. Når de endelig er fremme, er det bare å begynne å fikse på bilen. Husk at mane steder tilbyr retur av delene, slik at du kan levere de tilbake dersom det ikke var den riktige delen. Men, dette vil nok ikke skje om du bruker oem nummer for å finne deler.  


About the AuthorBack to Top ↑