Bolig ytterdør

Published on oktober 21st, 2018 | by Ola Michaelsen

0

Lukk opp med ytterdøren

Er ytterdøren så viktig da? Det er jo bare en dør, og så lenge man kan låse den så må vel alt være bra. Sant kan sies, men ytterdøren spiller også en annen rolle. Det gir deg og dine bekjente et førsteinntrykk når de kommer på besøk. En nedslitt ytterdør med sprukken maling og morken tre kan være rustikk, men kanskje ikke helt optimalt for den som bor i by. En stor portal kan være alt for tung og gi feil inntrykk. Det beste av alt, er at man kan se det store utvalg enten om man studerer forskjellige ytterdører gjennom livet, eller går i en butikk.

SpareVinduer

SpareVinduer er faktisk en nettbutikk som selger ytterdører. De har over 100 000 fornøyde kunder hvert år. Det er nok både fordi de produserer alt selv i egen fabrikk, noe som sparer kunder for flere ledd med utgifter og har en 12-punkts godkjenning fra Trygg E-handel Norge. I tillegg har SpareVinduer mange andre produkter som man trenger til hjemmet, slik som skyvedører og vinduer. Men først og fremst har de et stort utvalg med mange forskjellige ytterdører. Til konkurransedyktige priser.

Ulike typer ytterdør

De fleste tenker kanskje at en ytterdør ikke er annet enn en dør av tremateriale. Men det er mange andre muligheter. For det første kan man få en vakker ytterdør i furu. Dette er et materiale som tåler vind og vær, noe som vi her i Norden trenger. Men i tillegg kan man få ytterdører i aluminium, PVC eller plater. Dessuten har SpareVinduer mange flotte glassdører. De har forskjellige utforminger, materiale og funksjon. En ytterdør kan gå innover eller utover. Likevel er det førsteinntrykket som er viktigst.

Hvorfor velge SpareVinduer

Med rask leveringstid, spiller det ingen rolle om man velger en farget PVC-ytterdør eller en ytterdør med sidefelt, med sprosser eller vinduer. Ved å kontakte kundeservice vil man få et tilbud med en pris kun presentert for deg.

Det er når man har funnet sin egen stil som skal prege det nye hjemmet at SpareVinduer kommer på banen. Med spennende tilbud på sine flotte ytterdører, vil man helt klart gjøre et kjøp man vil føle seg bekvem med. Finn dine produkter med sne særegne karakteristika slik at ditt hjem blir noe for seg selv. Det er nå man endelig skal få se helheten på sitt hjem slik at venner og bekjente kan komme på besøk og føle seg velkomne. Vel møtt med en ny ytterdør!


About the AuthorBack to Top ↑